Over ons

Tattoo Care

Tattoo Care is de specialist op het gebied van tatoeage- en piercingverzorging. 

Wij zijn een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd op het gebied van tatoeageverzorging. In Nederland zijn vrijwel geen specifieke producten voor het verzorgen van tatoeages te verkrijgen. Om deze reden importeren wij de beste producten wereldwijd, om uw tatoeage goed te kunnen verzorgen. Hier zijn wij samen met de tattoo-artiesten 7 dagen per week mee bezig.

  • De beste tatoeage- en piercingverzorgingsproducten wereldwijd
  • Op werkdagen bereikbaar
  • Wij werken samen met de beste Tattooshops wereldwijd
  • Naast de verzorgingsproducten, leveren wij gratis professioneel advies

Ons team

cms-img

De medewerkers

Met 12 medewerkers zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze kwaliteit. Dit is in de vorm van adviseren, productontwikkeling, klantenservice en het verzorgen van tatoeages. Dit alles gebeurt in samenwerking met vele tattoo-artiesten wereldwijd. Wij staan altijd open voor vragen en adviezen, dus neem gerust contact met ons op.

Referenties

Met meer dan 10 jaar ervaring en meer dan 10 miljoenen klanten, is Tattoo Goo de grootste producent op het gebied van tatoeageverzorging. Deze kwalitatief hoogstaande producten, voeren wij in ons assortiment.

Tattoo Goo

"Sinds ik bekend ben met de producten van Tattoo Care, adviseer ik dit bij al mijn klanten. Het genezingsproces verloopt simpelweg vele malen beter. De kwaliteit van de tatoeage is door de goede genezing ook beter. Het meest bijzondere vind ik dat de kleuren helder blijven, wat in het verleden altijd vervaagde."

Tattoo-artiesten